Jun 3, 2008

Remember the Milk og Google

Det er jo egentlig ikke overraskende, men alligevel bliver jeg konstant overrasket over, at andre mennesker viser sig at have nøjagtig det samme behov som mig - i dette tilfælde behovet for at kunne vedligeholde en to-do liste og integrere den via Google Calendar.

Nu kan jeg så konstatere at Remember The Milk faktisk integerer rigtig fint med Google. Man opretter sin konto, gratis, på http://www.rememberthemilk.com/ - og derefter går man så til http://www.rememberthemilk.com/help/answers/about/googlecalendar.rtm - og her kan man så tilføje sin kalender til sin Google Calendar konto (som man skal have oprettet på forhånd, naturligvis) - eller i sin Google Mail.

Hvis man hellere vil have task-listen i sin Google Mail - så går man til http://www.rememberthemilk.com/services/gmail/.

I Google Calendar dukker der et lille fikst symbol op, som giver en mulighed for både at se de opgaver man har lagt ind via www.rememberthemilk.com - samt at oprette nye aftaler direkte i Google Calendar. I Gmail kommer der en hel taskliste, som mest af alt ligner den man, måske, kender fra Outlook.

I sig selv er disse "plugs" for RTM og Google hvad det er. Jeg er en tilfreds bruger - og ser det som en af next2tech's opgaver at videreformidle al teknologi som kan gøre ens liv lidt nemmere. Men en anden hjørnesten i Next2Tech er at udforske de muligheder som ligger i en stigende tendens til samarbejde mellem tjenester - og dermed de første skridt hen mod noget som ligner standarder(!) Samarbejdet mellem RTM og GC kan give håb om at man i en fremtid kan vælge lige præcis den kalender, den taskmanager, det mailprogram og det CRM-system man ønsker - og forvente at de, naturligvis, kan udveksle data på tværs.

Lad os krydse fingre - og glæde os over at dette her virker.

No comments: